Special Saturday включва :

- Провеждане на тенис турнир еденично и/или по двойки. В зависимост от желаещите, ние ще направим схема на турнира и ще го администрираме, ангажирайки двата червени тенис корта по 3 или 6 часа (общо 6 или 12 кортови часа). За тези, които нямат ракети и топки, ще им ги осигурим. Ще ви изненадаме приятно и с наградния фонд. Супер цената за това е 330 лева за цялата ви група!

- Пакет „обяд” или пакет „вечерно хапване”, което включва : бутилка бира, скара нервозни кюфтенца с гарнитура и палачинка с мед, хляб и малка минерална вода.

- На всяка допълнителна поръчка от нашето основно меню – 15 % отстъпка!

- Бонус – игра в залата при налични свободни часове или на външната тенис маса безплатно ! При желаещи – можем да организираме и в този спорт турнир, като цената е 5 лева на час на маса!

- Друг бонус – игра на дартс и/или на джаги в градината на комплекса! За начинаещите – наши инструктори ще провеждат обучение по тенис на стената,  като им предоставим топки и ракети.  Всички участвали в тенис турнира получават ваучери за игра на тенис с 50% отстъпка!

За вашето забавление ще осигурим приятна музика, DJ, тамбола и други изненади !

Децата ще се забавляват в нашия детски кът с люлка, пързалка, пясъчник, батут, топки, хамак и много други игри !

При нас е спокойно, забавно и уютно. Комплексът разполага с голям безплатен паркинг.

За вашата специална събота ще се грижи екип от специалисти – треньори, спортни организатори, опитен готвач и персонал на ресторанта.

Очакваме ви, ще се забавлявате, ще прекарате една незабравима събота с вашите колеги, приятели и семейства.

SPORT OLYMPIQUE

Ж.К. СЛАТИНА, БУЛ. ЦВЕТАН ЛАЗАРОВ 13, 1574 СОФИЯ

СПИРКА НА АВТОБУС №9 В БЛИЗОСТ ДО КОМПЛЕКСА

0886 715 978

sport.olympique@yahoo.com